fbpx

WordPress

Hemsida i
WordPress

Modern & funktionell hemsida

Världens mest använda CMS

Av alla hemsidor som finns online är WordPress överlägset det verktyget som används mest, hela 30% av hemsidorna online är byggda med hjälp av WordPress.

Användarvänligt

Eftersom WordPress hemsidor är så enkla att administrera på grund av användarvänligheten, kan du göra ändringar så som att uppdatera texter eller byta bilder utan att ha några förkunskaper. 

Oändliga möjligheter

Utvecklingsmöjligheterna i WordPress tar aldrig slut då det är open source. Det är därför WordPress har så många användningsområden och möjligheter med plugins bland annat för SEO eller annan optimering.

Beställ en ny hemsida idag

Ingen hemsida är för stor eller för liten för oss. Om du önskar några extra funktioner på din hemsida så som bokningsformulär, recensioner från exempelvis Google eller Facebook, ditt Instagramflöde eller något annat kan du kontakta oss så hjälper vi dig att bolla idéer och besvara frågor som kan tänkas uppstå när man går i tankarna om att bygga om sin hemsida. 

Hemsida

 • Inkl. startsida, om oss & kontaktsida
 • Pop-up för offertförfrågningar
 • Kontaktformulär på alla sidor
 • Upp till 5 sidor om tjänster
 • Google Analytics koppling
 • Vill du ha SEO?
  - Kontakta oss

Ads Guld

 • Inkl. startsida, om oss & kontaktsida
 • Pop-up för offertförfrågningar
 • Kontaktformulär på alla sidor
 • Upp till 10 sidor om tjänster
 • Google Analytics koppling
 • Vill du ha SEO?
  - Kontakta oss

Din hemsida är ditt skyltfönster

Det finns många anledningar till varför du som företagare ska ha en hemsida. Till att börja med så kommer en hemsida att få ditt företag att framstå mycket mer professionellt och trovärdigt. Trovärdighet är  något som värderas högt av potentiella kunder och om du inte har en hemsida är risken stor att dessa vänder sig någon annanstans, vilket du inte vill.

Fördelarna med att ha en hemsida är större än något annat. Förutom att du framstår mer seriöst skapar du även en tillgänglighet för dina kunder att visa upp dina produkter, tjänster och resultat. 

Du gör det även lättare för potentiella kunder att kontakta dig, på så sätt lämnar du också utrymme för nya affärsmöjligheter att äga rum. Din hemsida kommer aldrig att sova, vilket betyder att den marknadsför dig utan att du behöver lyfta ett finger.

 

Behöver du hjälp med något annat?

SEO-optimerad landningssida

SEO, eller Search Engine Optimization, är det som hjälper ditt företag att synas på söktjänster som Google. Med rätt knep kan ditt företag hamna högt upp i resultatlistan.

Google Ads

Annonser via sökmotorer är ett bra sätt för dig att nå ut till människor som aktivt letar efter dina produkter och tjänster. Sökmotorannonsering är ett bra sätt att driva trafik och skapa leads.

Annonsring i sociala medier

Sociala medier som Facebook och Instagram är idag oerhört viktiga verktyg för att nå sina kunder. Många spenderar mycket tid där. Att annonsera på sociala medier hjälper dig nå rätt personer vid rätt tidpunkt.
Kristin på Konverta

Vi kontaktar dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Nästan klar!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Nu går vi på semester!

Kära besökare, just nu är vår personal och vilar upp sig inför den kommande säsongen. Vi är fullt bemannade som vanligt igen den 28e Juli. Till dess kan ni enklast höra av er till oss via vår mail.

Vi på Konverta önskar er en fortsatt härlig semester!