Annonsera på Google

eller på Bing.

Nå personer som letar efter ditt erbjudande

Vad är Google Ads & Microsoft Advertising (tidigare Bing Ads)?

Annons på Google

Annonser på Google

Google är världens mest använda sökmotor. Det görs över 55 miljoner sökningar i Sverige varje dag. Därför finns det stora möjligheter för dig som företagare att nå ut till rätt kunder precis vid rätt tidpunkt.

Sökmotorn erbjuder flera olika typer av annonsering exempelvis sökord-, display eller shoppingannonsering. Hos Google finns något som passar alla. Tappa inte kunder utan låt oss hjälpa dig komma igång redan idag.

Annonser på Bing

Bing är Microsofts motsvarighet till Google och även de erbjuder annonsering bland sökresultaten. I dagsläget erbjuder inte Microsoft lika många varianter på annonser som Google gör, utan här ligger fokus på sökordsannonser.

Att annonsera på Bing med hjälp av Microsoft Advertising är ett lönsamt komplement till bland annat Google Ads eller annonsering på andra plattformar.

Vi skapar lönsamma kampanjer

Låt oss hjälpa dig med annonser på Google & Bing

Vi kan hjälpa dig med en rad olika typer av annonsering som hjälper ditt företag synas bättre på sökmotorerna och i deras partnernätverk. Genom annonsering ökar du chanserna att just ditt företag ska synas och bli valt.

Konverta har flera anställda med Google-certifikat, bland annat i form av sökordsannonsering, displayannonsering och videoannonsering. 

Sökordsannonsering
100%
Google Displayannonsering
100%
Google Mobilannonsering
100%
Google Videoannonsering
100%
Google Shopping
63%

Vilket paket väljer du?

Paketen gäller för sökordsannonsering och displayannonsering. Vill du ha hjälp med någon annan annonsering så som videoannonsering eller Google Shopping är du varmt välkommen att kontakta oss för offert.

Ads Silver

  • 1 kampanj
  • 9 sökord
  • Kampanjrapport

Ads Guld

  • 2 kampanjer
  • 18 sökord
  • Kampanjrapport

Ads Platinum

  • 3 kampanjer
  • 27 sökord
  • Kampanjrapport
Populär
Annonsera på Google
annonsering på google

Skräddarsydda kampanjer

Annonser som passar dig

Vi vet att alla annonskampanjer är unika därför genomför vårt team på Konverta alla analyser omsorgsfullt och noggrant. Tillsammans med dig som kund går vi igenom frågor och relevanta ämnen som är intressanta för just din målgrupp. Detaljjobbet är lite av Konvertas signum. Vår välgjorda research blir grunden för din kampanj.

Google My Business

Vi kan inte bara hjälpa dig att annonsera på Google utan även hjälpa dig med Google My Business. Med verktyget kan du enkelt lägga till de uppgifter som du finner nödvändiga. Detta gör att ditt företag känns mer tillförlitligt och proffsigt. Om man som konsument lätt kan hitta saker som öppettider, adress och webbplats inser de snart att ditt företag är seriöst. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi löser ditt problem

Vad behöver du hjälp med?

Landningssida

Driva trafik via landningssida

Med hjälp av våra SEO-optimerade landningssidor kan du enkelt driva relevant trafik organiskt och därmed få fler leads och kunder.

Annonsera i sociala medier

Det är viktigt att du syns där dina kunder är, därför är annonsering i sociala medier är ett effektivt sätt att marknadsföra sig på.

Hemsida i WordPress

Dags för ny hemsida? Vi hjälper dig skapa en modern och proffsig site som kan fungera som ett nav för din verksamhet.

Vad våra kunder säger om oss

Frågor vi ofta får om
Google Ads & Microsoft Advertising (Bing Ads)

Du bestämmer själv hur mycket du vill att din annonsbudget ska vara. Du kan välja antingen en livstidsbudget eller en dagsbudget.

Vi erbjuder tre olika paket, som du hittar här, som anpassas utifrån hur många kampanjer och annonser du behöver.

När du annonserar på Bing bestgämmer du själv hur mycket du vill att det ska kosta utifrån vilken budget du har.

Vi erbjuder tre paket i olika prisklasser, som du hittar här. Det är ingen annonseringskostnad inräknad i paketet utan det tillkommer.

Vi kontaktar dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig asap.