fbpx

Google & Microsoft Advertising

Annonsera på Google med
Google Ads

Eller Bing med Microsoft Ads

Vad är Google Ads & Microsoft Ads?

annonsera-pa-sokmotor

Annonsering på Google

Google är världens mest använda sökmotor. Det görs över 55 miljoner sökningar i Sverige varje dag. Därför finns det stora möjligheter för dig som företagare att nå ut till rätt kunder precis vid rätt tidpunkt.

Sökmotorn erbjuder flera olika typer av annonsering exempelvis sökord-, display eller shoppingannonsering. Hos Google finns något som passar alla. Tappa inte kunder utan låt oss hjälpa dig komma igång redan idag.

Annonsering på Bing

Bing är Microsofts motsvarighet till Google och även de erbjuder annonsering bland sökresultaten. I dagsläget erbjuder inte Microsoft lika många varianter på annonser som Google gör, utan här ligger fokus på sökordsannonser.

Att annonsera på Bing med hjälp av Microsoft Advertising är ett lönsamt komplement till bland annat Google Ads eller annonsering på andra plattformar.

Google Ads för företag

Vilket paket väljer du?

Paketen gäller för sökordsannonsering och displayannonsering. Vill du ha hjälp med någon annan annonsering så som videoannonsering eller Google Shopping är du varmt välkommen att kontakta oss för offert.

Ads Silver

  • 1 kampanj
  • 9 sökord
  • Kampanjrapport

Ads Guld

  • 2 kampanjer
  • 18 sökord
  • Kampanjrapport

Ads Platinum

  • 3 kampanjer
  • 27 sökord
  • Kampanjsrapport

Såhär säger våra kunder

Sökordsannonsering
100%
Google Displayannonsering
100%
Google Mobilannonsering
100%
Google Videoannonsering
100%
Google Shopping
63%

Vi har lång erfarenhet av annonsering på Google
- Så låt oss hjälpa dig

Vi kan hjälpa dig med en rad olika typer av annonsering som hjälper ditt företag synas bättre på sökmotorerna och i deras partnernätverk. Genom annonsering ökar du chanserna att just ditt företag ska synas och bli valt.

Konverta har flera anställda med Google-certifikat, bland annat i form av sökordsannonsering, displayannonsering och videoannonsering. 

Annonser som passar dig

Vi vet att alla annonskampanjer är unika därför genomför vårt team på Konverta alla analyser omsorgsfullt och noggrant. Tillsammans med dig som kund går vi igenom frågor och relevanta ämnen som är intressanta för just din målgrupp. Detaljjobbet är lite av Konvertas signum. Vår välgjorda research blir grunden för din kampanj.

Komplettera med
Google My Business

Vi kan inte bara hjälpa dig att annonsera på Google utan även hjälpa dig med Google My Business. Med verktyget kan du enkelt lägga till de uppgifter som du finner nödvändiga. Detta gör att ditt företag känns mer tillförlitligt och proffsigt. Om man som konsument lätt kan hitta saker som öppettider, adress och webbplats inser de snart att ditt företag är seriöst. Kontakta oss så berättar vi mer.

Behöver du hjälp med något annat?

SEO-optimerad landningssida

SEO, eller Search Engine Optimization, är det som hjälper ditt företag att synas på söktjänster som Google. Med rätt knep kan ditt företag hamna högt upp i resultatlistan.

Annonsring i sociala medier

Sociala medier som Facebook och Instagram är idag oerhört viktiga verktyg för att nå sina kunder. Många spenderar mycket tid där. Att annonsera på sociala medier hjälper dig nå rätt personer vid rätt tidpunkt.

WordPress hemsida

Wordpress är ett verktyg som hjälper dig att snabbt och smidigt skapa en snygg hemsida med ett proffsigt utseende, något som är oerhört viktigt för att ditt företag ska upplevas seriöst och kunnigt. Ju bättre hemsida, desto bättre intryck.

Vi kontaktar dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Nästan klar!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Nu går vi på semester!

Kära besökare, just nu är vår personal och vilar upp sig inför den kommande säsongen. Vi är fullt bemannade som vanligt igen den 28e Juli. Till dess kan ni enklast höra av er till oss via vår mail.

Vi på Konverta önskar er en fortsatt härlig semester!