fbpx

Annonsering Facebook Instagram

Annonsering på sociala medier

Annonsera där dina kunder är
annonsering sociala medier

Största sociala medierna

De två största sociala medierna i Sverige är Facebook och Instagram, plattformarna har över 250 000 användare och är därför ett bra ställe för dig att synas på. Att annonsera på de sociala plattformarna är ett enkelt sätt för dig att sprida kännedomen om ditt varumärke.

Var synlig där dina kunder är aktiva

Om du inte redan annonserar i sociala medier är det hög tid att börja med det. Annonsering online kan vara avgörande för ditt företags överlevnad då samhället blir mer och mer digitaliserat.

100% mätbar marknadsföring

Låt din målgruppp ta del av unika erbjudanden. Eftersom annonseringen sker digitalt är allt mätbart och du får statistik över vad som funkar bra respektive mindre bra. Detta är ett bra sätt att driva trafik till dina hemsida eller landningssida där besökaren sedan kan fylla i ett formulär eller genomföra ett köp.

Annonspaket

  • Sätta upp konto
  • Installation av Pixel
  • Skapa en kampanj
  • Rapport

Vad våra kunder säger

Kom igång med annonsering i
sociala medier idag

Känner du att det är dags att komma igång med annonser på Facebook och Instagram? Då är det vissa förberedelser som är bra om du har gjort innan. Men oroa dig inte, vi hjälper dig med allt som kan tänkas behövas när du ska annonsera i sociala medier.

Vi är med dig under hela processen och hjälper dig med allt från att sätta upp ditt annonskonto till att skapa annonskampanjer och utvärdera dem. Att annonsera på Facebook och Instagram är ett effektivt sätt för dig att nå nya eller befintliga kunder samtidigt som du på ett enklare sätt kan nå målsättningar som du har satt upp för ditt företag. 

Känner du dig osäker på om annonsering på Facebook eller Instagram är något för ditt företag? Hör av dig till oss så kan vi bolla med dig och tillsammans ta fram en hållbar plan för din annonsering på plattformarna.

Behöver du hjälp med något annat?

SEO-optimerad landningssida

SEO, eller Search Engine Optimization, är det som hjälper ditt företag att synas på söktjänster som Google. Med rätt knep kan ditt företag hamna högt upp i resultatlistan.

Google Ads

Annonser via sökmotorer är ett bra sätt för dig att nå ut till människor som aktivt letar efter dina produkter och tjänster. Sökmotorannonsering är ett bra sätt att driva trafik och skapa leads.

WordPress hemsida

Wordpress är ett verktyg som hjälper dig att snabbt och smidigt skapa en snygg hemsida med ett proffsigt utseende, något som är oerhört viktigt för att ditt företag ska upplevas seriöst och kunnigt. Ju bättre hemsida, desto bättre intryck.

Vanliga frågor

Facebook är det största sociala mediet i Sverige. 74% av alla som har internet använder Facebook.

Du bestämmer själv hur mycket du vill spendera när du annonserar på Facebook, dock har plattformen några minimikrav beroende på vad du har för målsättning.

Utöver din annonskostnad till kommer kostnaden för paketet som du hittar här.

Facebook används av både kvinnor och män mellan 13-66+ år, majoriteten av dem är dock från 16 år och uppåt.

Instagram är det näst största sociala mediet i Sverige. 61% av alla med internet använder plattformen och det är främst använd av kvinnor.

Hur mycket du vill spendera på dina annonskampanjer på Instagram bestämmer du själv. Annonsplattformen har några minimikrav beroende på vad du har valt för målsättning. 

I vårt paket, som du hittar här, är ingen annonskostnad inräknad.

I Sverige är det mest kvinnor som använder plattformen och de flesta användarna är mellan 13-45 år gamla. Men plattformen används av både kvinnor och män mellan 13-66+ år.

sociala medier

Vi kontaktar dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Nästan klar!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Nu går vi på semester!

Kära besökare, just nu är vår personal och vilar upp sig inför den kommande säsongen. Vi är fullt bemannade som vanligt igen den 28e Juli. Till dess kan ni enklast höra av er till oss via vår mail.

Vi på Konverta önskar er en fortsatt härlig semester!