Annonsera på
Facebook & Instagram

Annonsera där dina kunder finns

Nå rätt kunder med Facebook
och Instagram annonser

De två största sociala medierna i Sverige är Facebook och Instagram, plattformarna har över 250 000 användare och är därför ett bra ställe för dig att synas på. Att annonsera på de sociala plattformarna är ett enkelt sätt för dig att sprida kännedomen om ditt varumärke.

Om du inte redan annonserar i sociala medier är det hög tid att börja med det. Annonsering online kan vara avgörande för ditt företags överlevnad då samhället blir mer och mer digitaliserat.

Via annonsering på Facebook och Instagram kan du låta personer ta del av unika erbjudanden. Eftersom annonseringen sker digitalt är allt mätbart och du får statistik över vad som funkar bra respektive mindre bra. Detta är ett bra sätt att driva trafik till dina hemsida eller landningssida där besökaren sedan kan fylla i ett formulär eller genomföra ett köp.

Annonsering på Facebook Instagram

Annonspaket

  • Sätta upp konto
  • Installation av Pixel
  • Skapa en kampanj
  • Rapport

Kom igång med annonsering
på sociala medier idag

Känner du att det är dags att komma igång med annonser på Facebook och Instagram? Då är det vissa förberedelser som är bra om du har gjort innan. Men oroa dig inte, vi hjälper dig med allt som kan tänkas behövas när du ska annonsera i sociala medier.

Vi är med dig under hela processen och hjälper dig med allt från att sätta upp ditt annonskonto till att skapa annonskampanjer och utvärdera dem. Att annonsera på Facebook och Instagram är ett effektivt sätt för dig att nå nya eller befintliga kunder samtidigt som du på ett enklare sätt kan nå målsättningar som du har satt upp för ditt företag. 

Känner du dig osäker på om annonsering på Facebook eller Instagram är något för ditt företag? Hör av dig till oss så kan vi bolla med dig och tillsammans ta fram en hållbar plan för din annonsering på plattformarna.

Vi löser ditt problem

Behöver du hjälp med annan
annonsering eller en ny hemsida?

Landningssida

Driva trafik via landningssida

Med hjälp av våra SEO-optimerade landningssidor kan du enkelt driva relevant trafik organiskt och därmed få fler leads och kunder.

Annonsera med Google Ads

Annonsera på Google

Genom att annonsera på sökmotorer som Google eller Bing når du personer som aktivt letar efter dina erbjudanden och tjänster.

Hemsida i WordPress

Dags för ny hemsida? Vi hjälper dig skapa en modern och proffsig site som kan fungera som ett nav för din verksamhet.

Vad våra kunder säger om oss

Frågor vi ofta får om
annonsering på sociala medier

Facebook är det största sociala mediet i Sverige. 74% av alla som har internet använder Facebook.

Du bestämmer själv hur mycket du vill spendera när du annonserar på Facebook, dock har plattformen några minimikrav beroende på vad du har för målsättning.

Utöver din annonskostnad till kommer kostnaden för paketet som du hittar här.

Facebook används av både kvinnor och män mellan 13-66+ år, majoriteten av dem är dock från 16 år och uppåt.

Instagram är det näst största sociala mediet i Sverige. 61% av alla med internet använder plattformen och det är främst använd av kvinnor.

Hur mycket du vill spendera på dina annonskampanjer på Instagram bestämmer du själv. Annonsplattformen har några minimikrav beroende på vad du har valt för målsättning. 

I vårt paket, som du hittar här, är ingen annonskostnad inräknad.

I Sverige är det mest kvinnor som använder plattformen och de flesta användarna är mellan 13-45 år gamla. Men plattformen används av både kvinnor och män mellan 13-66+ år.

Vi kontaktar dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig asap.