fbpx

Våra proffsiga kunder inom städbranschen

Städning
Att köpa professionella tjänster för hem och hushåll har blivit allt mer populärt. Nätet är därför den perfekta platsen för företag som erbjuder hushållsnära tjänster. Vi vill passa på att lyfta några av våra kunder som utmärker sig i sin bransch.

Att köpa professionella tjänster för hem och hushåll har blivit allt mer populärt och jargongen är annorlunda nu än tidigare. Hushållsnära tjänster har inte bara reglerats på arbetsmarknaden utan även blivit ett stort stöd i en vardag där agendan är full från morgon till kväll.

Därför har vi också allt fler städfirmor bland våra kunder med behovet att synas på nätet. Nätet är den perfekta platsen för företag som erbjuder tjänster inom allt från flyttstäd och företagsstädning till fönsterputs. Låt oss presentera några av våra kunder lite närmare!

Vgr städservice - proffs på flyttstäd

Det här är kanske vår starkaste kund när det gäller städning i samband med både ut- och inflytt. Det är något som vi även valde att fokusera på när vi byggde hemsidan åt Vgr för ett tag sedan. Hög grad av så väl kvalitet som kundservice har gjort Vgr Städservice till en eftertraktad aktör i städbranschen. 

Från vår sida är vi stolta att få vara en del av deras resa och följa verksamheten både on- och offline. Med en optimal hemsida törs vi även garantera en ökad synlighet för städfirman, vilket genererar fler möjligheter för företaget.

Master städ - för företag

När det gäller företagsstädning är Master städ en av de firmor som utmärker sig bland våra kunder inom branschen. Det här är en aktör som inte bara har lång erfarenhet av att städa skinande rent alla typer av lokaler. Master Städ vet även vad som förväntas på en arbetsplats och tar uppdraget ytterst seriöst och varsamt. Oavsett i vilken bransch städfirmans kunder verkar är det skinande resultatet i fokus och alltid med ett professionellt omhändertagande av företagskunder.

När vi byggde hemsidan åt Master Städ valde vi att skapa en frisk och modern känsla på både design och upplägg. Den Västeråsbaserade städfirman har mångårig erfarenhet av all typ av städning med fokus på just företagsstädning.

Kontorsstädning

All inclusive städfirma - din fönsterputsare

Du har säkert själv upplevt hur svårt det är att få fönstren riktigt skinande rena utan dimmiga glas eller fettfläckar. Vår kund, All Inclusive städfirma, är inte bara proffs på städning utan även mästare på fönsterputs av alla tänkbara glas och fönster.

Hemsidan vi har skapat åt den här kunden är stilren och enkel för att i bästa mån förmedla ett intressant och komplett innehåll gällande städfirmans koncept och tjänster. All Inclusive städfirma är aktiv online och vi har skapat användarvänliga formulär för kunder att ta kontakt direkt via hemsidan.

Som ni ser handlar mycket om att “läsa av” våra kunder för att sedan på ett kreativt sätt bygga en hemsida som känns rätt på flera plan!

Vår slutsats

Att finnas på internet och ha en hemsida är ett perfekt sätt att nå kunder på. Har du en hemsida tillsammans med sökmotoroptimering kan du lyfta fram det som är unikt med ditt företag och blir enklare att hitta. Då når du de kunder som har ett specifikt problem, som du har lösningen på! Är detta något som du vill ha hjälp med så hör av dig till oss på Konverta!

Du kanske också gillar

målare
Våra kunder i måleribranschen

Vi har många duktiga målare som kunder som är väldigt kompetenta inom sina områden. Detta inlägg handlar om tre målerifirmor som alla har stor erfarenhet i sin bransch och vad vi tycker utmärker sig lite extra.

web design
Tips för en mer användarvänlig hemsida

Det som är ännu viktigare än att ha en snygg hemsida är att den är användarvänlig. Besökarna som är på sidan måste enkelt hitta vad de söker. Gör de inte det så är risken stor att de lämnar sidan. Vad kan man då göra för att få sin sida mer lättnavigerad och användarvänlig?

nyhetsbrev
Så kan ett nyhetsbrev gynna företaget

Du har säkert fått ett och annat nyhetsbrev i din e-post inkorg. Vissa som du vill öppna med en gång och vissa som du inte orkar med. Nyhetsbrev är ett starkt verktyg att ha med i sin marknadsföring, om man vet hur man ska använda det.

Missa inget inlägg!

Prenumerera på vår blogg och få alla inlägg skickade direkt till din inkorg. Missa inga nyheter och inlägg från oss.

Nästan klar!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt!