fbpx

Våra kunder i måleribranschen

målare
Vi har många duktiga målare som kunder som är väldigt kompetenta inom sina områden. Detta inlägg handlar om tre målerifirmor som alla har stor erfarenhet i sin bransch och vad vi tycker utmärker sig lite extra.

Olika kompetenser

Målaryrket är ett skapande yrke där stora delar av utbildningen består av att lära sig färgteori och att kunna visualisera slutresultatet av måleriet redan innan arbetet påbörjats. I målarens kompetens ingår kunskap om vilka färger som kompletterar varandra, hur färger ska blandas för att få fram önskad nyans samt vilken inredning som passar ihop med de valda färgerna.

Det finns olika måleritekniker som alla kräver specialkompetens. Några exempel är konstmåleri som innebär all form av väggkonst, graffiti och muralmålningar som är målningar på sten utomhus samt renovering och restaurering, vilket innebär att renovera äldre byggnader så att byggnaden behåller tidsandan från då byggnaden byggdes. I restaurering arbetar målaren tillsammans med andra yrkesgrupper som konservatorer och kulturvetare.

Oxen Målarfirma AB

Oxen målarfirma AB utgår i huvudsak från Västerås med omnejd, men tar enklare uppdrag i närliggande orter mot förfrågan. Oxen Målarfirma AB utför både fasadmålning, invändig målning och tapetsering. De som arbetar på Oxen Målarfirma AB har över 15 års erfarenhet av måleribranschen, både som egenföretagare och anställda. De har arbetat för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och med nyproduktioner runtom i Västerås. Oxen Målarfirma AB använder sig alltid av produkter från Caparol och Nordic idé och design, märken kända för sin långa hållbarhet. Oxen Målarfirma AB är medlem i Sveriges Målarfirma, vilket innebär att kunden alltid har rätt till nöjd kund-garanti.

målare

Staffanstorps Måleri AB

Staffanstorps Måleri AB utgår från Staffanstorp men arbetar i hela Skåne. De har 12 års erfarenhet av målarbranschen och arbetar ofta tillsammans med tre andra målarfirmor för att kunna ta både stora och små uppdrag. Staffanstorps Måleri AB erbjuder tjänster inom måleri och tapetsering med särskilt fokus på tapetsering. De är väl bevandrade i olika tapettrender som exempelvis fondväggar eller bårdtapeter. Tack vare sin mångåriga erfarenhet av tapetsering kan Staffanstorps Måleri AB erbjuda de bästa råden angående vilka tapeter som bäst matchar en kunds önskemål och inredning. Staffanstorps Måleri är stolt över att erbjuda ett snyggt och prydligt slutresultat där särskild hänsyn tagits till rummets befintliga struktur och snickerier.

Johan Törnbloms Måleri AB

Johan Thörnbloms Måleri AB är en Stockholmsbaserad målarfirma särskilt specialiserad på fasadmåleri. Johan Törnbloms Måleri AB har 20 års erfarenhet av målarbranschen och är ett bra val av målare för en investering i boendet. Fasadmåleri kräver annan kompetens än inomhusmåleri eftersom fasaden utsätts för väder, vind och solljus, men även saltvatten eller avgaser från trafikerade vägar. Dessa är faktorer som medför att färgen slits fortare. En utomhusfärg är därmed slitstarkare än en inomhusfärg eftersom fasaden inte målas om för ofta med tanke på tillgänglighet och kostnad. Johan Thörnbloms Måleri AB erbjuder både inspiration via sitt Instagramkonto och garanterat hållbar fasadmålning till bra pris till kunder i Stockholmsområdet.

Vår slutsats

Vi har tur att vi får kontakt med så mycket drivna människor. När båda parterna i ett samarbete är engagerade så kan det väl inte bli annat än bra? Vill du också ha hjälp med din digitala satsning så finns vi här.

Du kanske också gillar

lägger klinkergolv
Bred kompetens i golvbranschen

Att jobba med golv kräver en stor kompetens. Det finns så mycket olika typer av golv, som alla kräver sina olika tekniker och underhåll. Även omständigheterna sätter gränser. Det gäller att veta vilken typ av golv som klarar kraven rummet och användningsområdet ställer.

SSL
Vad är SSL och varför behövs det?

Du kanske har funderat på varför det finns ett litet hänglås i webbadressfältet. Den visar om sidan är säker att besöka. Men hur kan man garantera att den är säker och vad är det man behöver skyddas ifrån? Läs vidare för att få reda på varför en hemsida behöver ett SSL certifikat.

trädfällning
Vad gör en aborist?

Om du undrat vad en aborist är så kommer vi här med svaret! I detta blogginlägg går vi igenom vad de gör, hur man blir en och med hjälp av våra fantastiska kunder ger exempel på när en aborist kan behövas!

Missa inget inlägg!

Prenumerera på vår blogg och få alla inlägg skickade direkt till din inkorg. Missa inga nyheter och inlägg från oss.

Nästan klar!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt!