Om företaget Konverta

OM FÖRETAGET

Vår vision

”Vi ser till att göra det vi är bäst på, så ditt företag kan fortsätta göra det ni är bäst på”

Konverta är en digital mediabyrå och har sedan start år 2018 haft visionen att hjälpa företag att utvecklas. Företaget har gått från ett litet kontor på 35 kvadratmeter med 2 säljare till en fullspäckad lokal på 540 kvadratmeter och närmare 30 medarbetare. Vår snabba tillväxt har hjälpt oss att hitta och utveckla tjänster som företagare idag efterfrågar på den digitala marknaden. Idag arbetar vi med allt ifrån annonsering på sociala medier, SEO optimerade hemsidor, e-handlar och mycket mer.

På Konverta strävar vi alltid efter långvariga kundrelationer för att få ut maximal effekt av våra produkter. Vi tycker även det är viktigt att kunna skapa en nära relation med våra kunder och ser alltid till att ha en nära uppföljning med våra kunder där vi går igenom resultat, ideér och utvecklingsmöjligheter. Vi som företag vill alltid ge er som kunder rätt förutsättningar för att lyckas med eran digitala satsning.

0
Byggda hemsidor
0
Underbara medarbetare
0
Google certifikat

UTVECKLING TILLSAMMANS

Vi är Konverta

Vårt företag startade år 2018 där Konvertas grundare, Nenad Krstic, tillsammans med sina bröder valde att starta en mediabyrå. Den lilla familjeskaran växte snabbt ur sitt lilla kontor på 35 kvadratmeter och växte successivt till den storlek företaget är idag. 

Konverta drivs idag av unga, hungriga medarbetare som alla siktar mot samma mål; utveckling. I vårt team inkluderas allt ifrån säljare, projektledare, kundtjänstmedarbetare och produktion. Vi arbetar som ett tight team för att alltid kunna hjälpas åt att skapa nya innovativa produkter och tjänster till våra kunder. 

Vår vision idag är att skapa ett enkelt, prisvänligt och hållbart koncept för våra kunder. Som företag har vi all förståelse för att ni som kunder inte har tid att skapa annonser, hemsidor eller andra digitala strategier, därför vill vi hjälpa er.

Hos oss får ni ett skräddarsytt upplägg för alla typer av tjänster. Hör av er till oss för att veta mer om hur just vi kan hjälpa ditt företag med er digitala satsning.