Om företaget

Nordens mest prisvärda mediabyrå

Vi är bra på det vi gör

Med hjälp av vår kunskap inom webb, SEO & SEM kan vi hjälpa ditt företag nå ut på rätt sätt och i rätt kanal för att du ska få fler kunder att ta del av ditt erbjudande.

Hos oss hittar du ett team som gillar att ha kul samtidigt som vi är seriösa på alla professionella plan, men vi behåller ändå en avslappnad känsla.

Konverta

2018 startade Konverta på ett 16kvm litet kontor med två personer och sedan dess har vi expanderat mycket och håller nu till på ett kontor som är 200kvm med 12 anställda. Resan har gått fort och det är tack vare våra kunder vi kommit så långt.

Längs vägen har vi hjälp många kunder att lyckas och har idag över 1000 nöjda kunder. Vårt fokus är alltid att göra dig som kund nöjd, därför erbjuder vi hög service, snabb leverans och flexibilitet.

Om Konverta

Du blir kontaktad

En av våra business developers ringer upp ditt företag och kollar vad ditt företag har för förutsättningar.

Beställningen bekräftas

Dagen efter blir du kontaktad av vår projektledare som välkomnar dig till Konverta och går igenom att allting stämmer med din beställning.

Arbetet startar

Därefter sätter vår produktion igång med din beställning. Du får även en bekräftelse när jobbet är klart och tillgång till vårt system där du har en överblick över hur det går. 

Löpande optimering

Vi optimerar sedan din beställning löpande för att du hela tiden ska få så bra resultat som möjligt. 

Din dröm. Vårt uppdrag.

Vi tror på hårt arbete och engagemang

För att du ska känna dig säker hos oss har vi genomtänkt och välarbetad arbetsprocess. Vi är med dig från start till mål.

När din beställning är bekräftad och klar kommer du kunna följa resultatet för att du hela tiden ska ha koll på vad som händer och hur det går.

Träffa våra kunder

Vi har hjälp många kunder att öka sin försäljning. Med våra
högkonverterande SEO-optimerade landningssidor, rätt annonsering på
Google, Bing, Facebook och Instagram kan även du bli en av dem.

Vi kontaktar dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig asap.