KUNDCASE

GYMAB

Landningssidor med SEO

GymAB

Landningssidor med råstyrka

GYMAB är ett företag som säljer gymutrustning för hemmagym fantasten. De säljer även träningskläder, kosttillskott och andra tillbehör, som du som tränar kan behöva. De har redan en befintlig webbshop, men de ville generera mer trafik på specifika sökord. Därför erbjöd vi att bygga en sökoptimerad landningssida, med det enkla syftet att besökare ska klicka sig vidare till deras webbshop. 

STÄRK DIN KUNDKRETS

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag hos GYMAB var att skapa landningssidor som på sikt skulle generera nya kunder till GYMAB’s webbshop. Vi började med att skapa en mall för utseendet på hemsidan för att sedan gå vidare till ett analysarbete där vi ville skapa så goda förutsättningar som möjligt för konverteringar. 

Vårt arbete med detta projekt var även att se till att skapa en hemsida som var så lik kundens webbshop som möjligt, på så sätt blir inte besökaren orolig när dem hoppar mellan landningssidorna till webbshoppen. 

För att kunna följa upp vårt arbete kring kunds landningssidor valde vi även att skapa en kundportal till kunden för att kunna följa upp vårt arbete. Kundportalen är kopplad till Googles olika analysverktyg och ger oss både snabbt uppdaterade resultat och hjälper oss dessutom att mäta konverteringsmål på kunds hemsida.

Ni kan läsa mer om vår kundportal, Agency Analytics här.

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG PRODUKT

Resultatet

Resultatet av vårt arbete blev enkla men informativa och högkonverterande landningssidor med ett mörkare inslag.

Vi valde denna struktur på sidan då den stämde bra överens med kundens webbshop. Både logga, färger och fonter stämmer överens och landningssidorna går väl i hand med webbshoppen. 

Vi skapar alltid responsiva lösningar till våra kunder, och denna kund var inget undantag. Hemsidan gör sig bäst i alla typer av enheter och har samma lyxiga upplösning i mobil, som dator och padda.

Den kundportal vi skapade åt kund har även för oss varit en stor tillgång, då vi får en rad samlad information under en och samma plattform. Vi utför ständigt ett förbättringsarbete för alla våra kunders landningssidor. Detta för att alltid se till att våra kunder når de bästa möjliga placeringarna i Googles sökresultat.

Vill du också se vårt resultat hos GYMAB, eller behöver du träningsutrusting för att komma i form? Klicka då här, så kommer du direkt till Gymab’s hemsida.