KUNDCASE

Hemsida i WordPress
Produktbilder

ALLETERRASSEN

Let's slice it up

Alleterrassen är en välkänd restaurang i centrala Borås, som förutom sin underbara terrass på Allégatan, även är känd för sina goda panpizzor. Vi fick i uppdrag av Alleterrassen att skapa en hemsida i WordPress och till detta ta egna produktbilder. 

SMAKRIK SEO

Vårt uppdrag

Tillsammans med Alleterrassen planerade vi exakt vilka funktioner som va nödvändiga för att sidan skulle vara komplett. Deras önskemål va att sidan skulle vara enkelt navigerad, ha en integration för hemkörning, samt att sidan skulle ha egna produktbilder.

För att skapa en helhetslösning åt kund, bestämde vi oss för att slå ihop våra avdelningar för detta projekt. Tillsammans med våra webbdesigners satte sig våra fotografer för att ta fram ett upplägg som skulle passa båda parter.

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG PRODUKT

Resultatet

Efter att vi noggrant gått igenom de önskemål Alleterrassen hade, var vi redo att börja arbeta. Vi började med att skapa en lättnavigerad och enkel hemsida med ett färgglatt inslag. Hemsidans alla funktioner och integrationer lades till och när mallen var klar besökte vi Alleterrassen för att ta produktbilder.

Vi valde att ta produktbilder på både lokalen och maten som skulle visas upp. Vid samma tillfälle skapade vi upp en bildbank för Alleterrassen, som de kunde ha att uppdatera sidan med eller att använda i andra sociala kanaler.

Resultatet av vårt arbete blev en hemsida som är lika snygg i responsivt läge som på vanlig datorskärm. Hemsidan är enkel och enligt oss toppmodern.  

Vill du också se vårt resultat hos Alleterrassen, eller vill du kanske bara äta en riktigt god pizza? Klicka då här, så kommer du direkt till Alleterrassens hemsida.