KUNDCASE

Hemsida i WordPress med SEO
Animerad företagsfilm

AGAPANTHUSGARDEN

Ett blomstrande projekt

Agapanthus garden är ett företag som erbjuder tjänster inom trädgård, plattsättning och anläggningar. Agapanthusgarden är en kund som växt hos oss på Konverta. De började förra året med att köpa landningssidor hos oss, för att idag besitta en helhetslösning som täcker, en stor hemsida med SEO, landningssidor, en animerad film samt kompletterande tilläggstjänster. 

EN UNIK BLOMMA

Vårt uppdrag

Konverta fick i uppdrag att skapa en enkel men komplett hemsida med SEO åt Agapanthusgarden. I detta fall hade vi helt fria händer kring projektet, vi satsade därför på att skapa en unik sida som betonar ett lugn och behag, precis som kundens bransch ofta gör. Vi försökte även betona kundens företagsnamn som är relativt unikt på marknaden idag.

När man arbetar med SEO optimerade hemsidor har innehållet på hemsidan stor betydelse. Därför arbetar våra copywriters starkt med att skapa rikt SEO optimerat innehåll till hemsidorna.

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG PRODUKT

Resultatet

Vi hjälpte Agapanthusgarden att designa och bygga en webbsida. På hemsidan kan deras besökare gå in och läsa om alla tjänster de erbjuder sina kunder. En webbsida som representerar företagets anda, och även är vacker för ögat att surfa runt på.

Vi skapade även en animerad film till Agapanthusgarden, där företagets syfte och mål presenteras genom en kort video. Det ökar användbarheten på din webbplats och är en rolig detalj att visa upp för sina användare. De animerade filmer vi skapar läggs som en extra detalj på hemsidan för de som inte ha tid eller ork att läsa sig till informationen, ett litet extra hack helt enkelt.

Vill du se det slutgiltiga resultatet på Agapanthusgarden’s hemsida, eller behöver ni kanske hjälp med trädgården därhemma? Klicka då här för att komma direkt till Agapanthusgarden’s hemsida.