fbpx

Korrektur för kampanjsida

Om du vill att vi ska hitta bilder via vår bildbank behöver du specificera vad för bilder du vill ha. Desto tydligare beskrivning, desto lättare är det för oss
Döp bilderna och skriv var på sidan du vill att bilderna ska bytas ut. Områden är t.ex. startbilden högst upp, bilderna på dina tjänster, kontakta oss eller övriga bilder. Försök beskriva så tydligt som möjligt så blir det lättare för oss att byta ut rätt bild.
Om du vill att vi ska ta fram ny text behöver du skicka stödord/text summering till oss så vi vet vad som ska stå i texten. Desto tydligare beskrivning, desto lättare är det för oss
Om du skriver texterna själv, döp dem så det blir lätt för oss att veta var texten ska vara och skriv även var på sidan du vill att texten ska bytas ut. Områden är t.ex. startbilden högst upp, bilderna på dina tjänster, kontakta oss eller övriga texter. Försök beskriva så tydligt som möjligt så blir det lättare för oss att byta ut rätt text.
Du kan endast byta ut länkar som ingår i ditt avtal, om du vill lägga till länkar krävs ett nytt avtal. Kontakta oss för mer information.

Skriv URLerna du vill byta till.

Tack!

Vi har mottagit din förfrågan & hör av oss så snart vi kan.

Nu går vi på semester!

Kära besökare, just nu är vår personal och vilar upp sig inför den kommande säsongen. Vi är fullt bemannade som vanligt igen den 28e Juli. Till dess kan ni enklast höra av er till oss via vår mail.

Vi på Konverta önskar er en fortsatt härlig semester!