VI TROR PÅ DIG

Konverta Stipendium

LÄGG DITT NAMN I HATTEN

Ansök om vårt stipendium

Vi vill ständigt utvecklas och vara med och bidra till ett bättre samhälle. Därför är vår nya idé för 2021 att erbjuda unga företagare och ideella organisationer, chansen att tävla om ett stipendium. Där vinnaren kommer få en stor webbsida, där de kan nå ut till sina besökare.

Unga företagare som startar företag under skoltiden, har grymma affärsidéer. Vi vill därför bidra och hjälpa UF företag att kunna etablera sig efter skoltiden. Vi vill inte bara bidra till bättre digitala plattformar för UF företag, vi på Konverta vill även stödja ideella organisationer. Deras arbete gör stor skillnad för vårt samhälle, och de jobbar för att både människor och djur ska få en bättre tillvaro. Därför är alla som passar in på vår beskrivning ovanför varmt välkomna att ansöka om vårt stipendium som vi delar ut två gånger per år.

Du vinner följande:

Fyll i vårt kontaktformulär

Ansök här för att vinna en helt ny webbsida

Som företag har vi ett stort intresse för nytänkande och för organisationer som jobbar för ideellt ändamål. Därför vill vi bidra med det vi kan bäst, att skapa digitala lösningar till företag. Lycka till!

För att vara med och tävla om vårt stipendium måste du som ansöker vara över 18 år eller fått godkännande av målsman. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om detta stipendium.

Anmälan för UF företag

Anmälan för organisationer