fbpx

Konverta – en nytänkande mediabyrå

Vi är en mediabyrå som inte är som alla andra. Vår kreativitet och framåtanda har gjort att vi har vuxit med kunderna. När kunderna växer, växer vi också och tvärtom. Det är något vi tänker fortsätta med. På Konverta är vi ett glatt gäng som har en stor expertis om företagsamhet online. Vi finns här när du vill synas online, när du vill klättra på sökmotorerna och när din hemsida behöver optimeras. Tillsammans utökar vi dina förutsättningar för att bli ordentligt konkurrenskraftiga och lyckas i branschen.

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Vi växer – väx du med!

Sedan en tid tillbaka har vi på Konverta kunnat slå oss för bröstet ordentligt. Det har vi visserligen alltid gjort men just nu är vi inne i en glädjande expanderingsfas där vi uppdaterat hemsidan, anställt nya affärsutvecklare och där vi på det stora hela lyckats lägga vantarna på extremt duktig personal. Hos oss jobbar kompetenta marknadsförare, webbdesigners, digitala producenter och en rad andra begåvade människor som brinner för internet, SEO och estetiska hemsidor som garanterat genererar trafik och konvertering. Vi älskar det vi gör och vi har grymt kul när vi arbetar! Lyckan att gå till arbetet visar sig också på våra kunders resultat.

Vi är Konverta

Hösten 2020 når vi toppen!

Under augusti 2020 kommer vi att flytta till större lokaler eftersom vi så expanderar kraftigt. Vår nya lokal är 500 kvm istället för vår nuvarande på 195 kvm. Det firar vi med pompa och ståt! Inte minst genom att knyta ännu fler kontakter med ett storartat event som hålls under hösten. Kanske vi får den trevliga chansen att träffa just dig där!

Vad kan vi hjälpa till med?

Vårt tjänsteutbud är stort och flexibelt. Vi erbjuder sökmotoroptimering med trafikledande hemsidor, annonsering på Google och Bing, snyggt upplagda och användarvänliga hemsidor och en fantastisk service. Att bolla idéer och dela med oss av vår kunskap är något vi älskar. Det gör att du som kund blir mer insatt i onlinemarknadsföringens storspelande roll. Konverta kan de rätta knepen för att du ska kunna springa om dina konkurrenter digitalt och uppleva en lyckad tillväxt i företaget.

Missa inget inlägg!

Prenumerera på vår blogg för att hålla dig uppdaterad

Fler inlägg

Nästan klar!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Cookies

Vi använder cookies. Genom att använda vår hemsida accepterar du hanteringen av dessa enligt rådande Integritetspolicy.

Tack!

Vi har mottagit din förfrågan
och kommer kontakta dig på den önskade tiden.