fbpx

Konverta – en nytänkande mediabyrå

Vi är en mediabyrå som inte är som alla andra. Vår kreativitet och framåtanda har gjort att vi har vuxit med kunderna. När kunderna växer, växer vi också och tvärtom. Det är något vi tänker fortsätta med. På Konverta är vi ett glatt gäng som har en stor expertis om företagsamhet online. Vi finns här när du vill synas online, när du vill klättra på sökmotorerna och när din hemsida behöver optimeras. Tillsammans utökar vi dina förutsättningar för att bli ordentligt konkurrenskraftiga och lyckas i branschen.

Vi växer – väx du med!

Sedan en tid tillbaka har vi på Konverta kunnat slå oss för bröstet ordentligt. Det har vi visserligen alltid gjort men just nu är vi inne i en glädjande expanderingsfas där vi uppdaterat hemsidan, anställt nya affärsutvecklare och där vi på det stora hela lyckats lägga vantarna på extremt duktig personal. Hos oss jobbar kompetenta marknadsförare, webbdesigners, digitala producenter och en rad andra begåvade människor som brinner för internet, SEO och estetiska hemsidor som garanterat genererar trafik och konvertering. Vi älskar det vi gör och vi har grymt kul när vi arbetar! Lyckan att gå till arbetet visar sig också på våra kunders resultat.

Hösten 2020 når vi toppen!

Under augusti 2020 kommer vi att flytta till större lokaler eftersom vi så expanderar kraftigt. Vår nya lokal är 500 kvm istället för vår nuvarande på 195 kvm. Det firar vi med pompa och ståt! Inte minst genom att knyta ännu fler kontakter med ett storartat event som hålls under hösten. Kanske vi får den trevliga chansen att träffa just dig där!

Vad kan vi hjälpa till med?

Vårt tjänsteutbud är stort och flexibelt. Vi erbjuder sökmotoroptimering med trafikledande hemsidor, annonsering på Google och Bing, snyggt upplagda och användarvänliga hemsidor och en fantastisk service. Att bolla idéer och dela med oss av vår kunskap är något vi älskar. Det gör att du som kund blir mer insatt i onlinemarknadsföringens storspelande roll. Konverta kan de rätta knepen för att du ska kunna springa om dina konkurrenter digitalt och uppleva en lyckad tillväxt i företaget.

Du kanske också gillar

Rörmokare
Fantastiska fördelar med VVS, värmepump och rörmokare

Ju mer företag vi jobbar med desto mer lär vi oss. Vi vill ge en liten insikt i hur det kan se ut i olika branscher som våra kunder befinner sig i. Detta blogginlägg handlar om VVS och vi lyfter tre företag som utmärker sig på olika sätt i sin bransch.

Städning
Våra proffsiga kunder inom städbranschen

Att köpa professionella tjänster för hem och hushåll har blivit allt mer populärt.
Nätet är därför den perfekta platsen för företag som erbjuder hushållsnära tjänster. Vi vill passa på att lyfta några av våra kunder som utmärker sig i sin bransch.

Svenskarna & Internet 2020

Svenskarna och internet är en undersökning som genomförs av Internetstiftelsen. Varje år genomförs en sammanställning av svenskarnas internetanvändande. Utöver den stora rapporten ger Internetstiftelsen årligen ut relaterade rapporter, exempelvis om digitalt utanförskap och barns internetvanor. Som företagare är det bra att ta del av informationen eftersom den speglar viktiga samhällsförändringar. Här kan du läsa mer om rapporten samt hur företag kan använda sig av datan.

Missa inget inlägg!

Prenumerera på vår blogg och få alla inlägg skickade direkt till din inkorg. Missa inga nyheter och inlägg från oss.

Nästan klar!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt!