fbpx

Hemsida
– därför är det ett måste

När det kommer till större och väletablerade företag är en hemsida lika vanligt som en kundtjänst, men när det kommer till småföretag ser det annorlunda ut. En studie har visat att så många som fyra av tio småföretagare faktiskt inte har någon hemsida alls, trots att man är väl medveten om hur stort användandet av internet är. Det är inte helt ovanligt att man tycker att företagssidor på sociala media är tillräckligt, men går du i dessa tankar är det hög tid att tänka om.

Det finns många orsaker till varför du som företagare ska ha en hemsida. Till att börja med så kommer en hemsida att få ditt företag att framstå mycket mer professionellt och trovärdigt. Idag är trovärdighet något som är väldigt viktigt för potentiella kunder och om du inte har en hemsida är risken stor att dessa vänder sig någon annanstans. Tittar man på hur användandet av internet dessutom ser ut så är det tydligt att detta är en stor del av mångas vardag. Detta gäller även för företag. Om du har en hemsida kan du räkna med att du kommer att synas betydligt fler gånger än om du inte har någon.

Fördelar med en hemsida

Fördelarna med att ha en hemsida är trots allt större än något annat. Om du har en hemsida så kommer du att framstå som mycket mer seriös med ditt företag och du har också en utmärkt plattform för att informera kunder om dina tjänster eller produkter. Här lämnar du också utrymme för nya affärsmöjligheter att äga rum. Din hemsida kommer aldrig att sova, vilket betyder att den marknadsför dig utan att du behöver lyfta ett finger.

När vi talar om fördelar med en hemsida kan vi naturligtvis inte glömma bort kontaktmöjligheterna. Istället för att kunder bara kan använda ett telefonnummer så kan de här skicka mejl eller skriva in via ett kontaktformulär. Det gör det möjligt för dig att kunna besvara fler kunder och på så sätt så ökar du chansen för att få en större kundkrets.

Du kanske också gillar

Rörmokare
Fantastiska fördelar med VVS, värmepump och rörmokare

Ju mer företag vi jobbar med desto mer lär vi oss. Vi vill ge en liten insikt i hur det kan se ut i olika branscher som våra kunder befinner sig i. Detta blogginlägg handlar om VVS och vi lyfter tre företag som utmärker sig på olika sätt i sin bransch.

Städning
Våra proffsiga kunder inom städbranschen

Att köpa professionella tjänster för hem och hushåll har blivit allt mer populärt.
Nätet är därför den perfekta platsen för företag som erbjuder hushållsnära tjänster. Vi vill passa på att lyfta några av våra kunder som utmärker sig i sin bransch.

Svenskarna & Internet 2020

Svenskarna och internet är en undersökning som genomförs av Internetstiftelsen. Varje år genomförs en sammanställning av svenskarnas internetanvändande. Utöver den stora rapporten ger Internetstiftelsen årligen ut relaterade rapporter, exempelvis om digitalt utanförskap och barns internetvanor. Som företagare är det bra att ta del av informationen eftersom den speglar viktiga samhällsförändringar. Här kan du läsa mer om rapporten samt hur företag kan använda sig av datan.

Missa inget inlägg!

Prenumerera på vår blogg och få alla inlägg skickade direkt till din inkorg. Missa inga nyheter och inlägg från oss.

Nästan klar!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt!