fbpx

Hemsida
– därför är det ett måste

När det kommer till större och väletablerade företag är en hemsida lika vanligt som en kundtjänst, men när det kommer till småföretag ser det annorlunda ut. En studie har visat att så många som fyra av tio småföretagare faktiskt inte har någon hemsida alls, trots att man är väl medveten om hur stort användandet av internet är. Det är inte helt ovanligt att man tycker att företagssidor på sociala media är tillräckligt, men går du i dessa tankar är det hög tid att tänka om.

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Det finns många orsaker till varför du som företagare ska ha en hemsida. Till att börja med så kommer en hemsida att få ditt företag att framstå mycket mer professionellt och trovärdigt. Idag är trovärdighet något som är väldigt viktigt för potentiella kunder och om du inte har en hemsida är risken stor att dessa vänder sig någon annanstans. Tittar man på hur användandet av internet dessutom ser ut så är det tydligt att detta är en stor del av mångas vardag. Detta gäller även för företag. Om du har en hemsida kan du räkna med att du kommer att synas betydligt fler gånger än om du inte har någon.

Fördelar med en hemsida

Fördelarna med att ha en hemsida är trots allt större än något annat. Om du har en hemsida så kommer du att framstå som mycket mer seriös med ditt företag och du har också en utmärkt plattform för att informera kunder om dina tjänster eller produkter. Här lämnar du också utrymme för nya affärsmöjligheter att äga rum. Din hemsida kommer aldrig att sova, vilket betyder att den marknadsför dig utan att du behöver lyfta ett finger.

När vi talar om fördelar med en hemsida kan vi naturligtvis inte glömma bort kontaktmöjligheterna. Istället för att kunder bara kan använda ett telefonnummer så kan de här skicka mejl eller skriva in via ett kontaktformulär. Det gör det möjligt för dig att kunna besvara fler kunder och på så sätt så ökar du chansen för att få en större kundkrets.

Missa inget inlägg!

Prenumerera på vår blogg för att hålla dig uppdaterad

Fler inlägg

Nästan klar!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Cookies

Vi använder cookies. Genom att använda vår hemsida accepterar du hanteringen av dessa enligt rådande Integritetspolicy.

Tack!

Vi har mottagit din förfrågan
och kommer kontakta dig på den önskade tiden.