fbpx

En titt in i skönhetsbranschen

Fin tjej
Skönhet är ett väldigt brett begrepp som kan innefatta många olika tjänster och produkter. Den växer hela tiden med nya trender och tekniker. Våra kunder erbjuder allt ifrån plasmapen behandlingar till 3D ögonbryn och Hifu behandlingar. För att bara nämna några. Lär mer om våra kunder här!

Skönhetsbranschen är en snabbt växande bransch med många olika inriktningar som alla kräver specialkompetens. Några exempel på inriktningar är nagelterapeut, hudterapeut och makeupstylist. Utbildningar inom skönhetsbranschen kan ske på skönhetsskolor eller online. Man specialiserar sig på en viss inriktning redan från början. I utbildningen ingår att lära sig de olika metoder och produkter som används till olika skönhetsbehandlingar och i slutet av utbildningen blir man certifierad inom sitt område. Många salonger anställer endast certifierad personal för att vara säkra på att kunden får den bästa behandlingen. Skönhetsbranschen är en serviceinriktad bransch där en del av arbetet innebär att vara konsult och kunna komma med tips och råd till kunderna inför en behandling.

Foroos Skönhetsklinik AB

Foroos Skönhetsklinik AB är baserat i Kista men tar emot kunder från Storstockholm, Uppsala, Gävleborg, Östergötland och Småland. Foroos Skönhetsklinik AB specialiserar sig på att erbjuda behandlingar som ger varaktiga resultat i en bransch där många nöjer sig med kortvariga resultat. Foroos Skönhetsklinik AB utför ett stort antal behandlingar, både enkla och mer komplicerade, men är särskilt specialiserade på hårborttagning med laser. Som namnet antyder innebär det att oönskad hårväxt tas bort med hjälp av laser. Behandlingen måste upprepas ett antal gånger innan håret försvinner permanent. På Foroos Skönhetsklinik AB arbetar bara certifierad personal som gärna ger stöd och svarar på frågor innan bokning av behandling.

Fina tjejer

LC Skönhet och Laser AB

LC Skönhet och Laser AB är beläget i Linköping och drivs av Lina Chamoun. LC Skönhet och Laser AB fokuserar på att alltid sätta kunden i första rummet. En av de många behandlingar som erbjuds av LC Skönhet och Laser AB är tandblekning. LC Skönhet och Laser utför tandblekning med plasmaljus, en metod som vid sidan av gel anses vara den mest skonsamma. LC Skönhet och Lasers behandling kan få tänderna upp till 14 nyanser vitare beroende på tändernas grundfärg, kundens ålder samt vad som orsakat missfärgningarna från början. En behandling med plasmaljus kräver en enda behandling för att ge märkbar effekt.

Unik skönhet

Unik skönhet är en Stockholmsbaserad salong som är specialiserad på hudvård och hårborttagning. Unik skönhet anser att huden reflekterar hur vi mår och specialiserar sig därför också på olika hudbehandlingar. Unik skönhet utmärker sig särskilt för sin användning av microneedling, en metod för att korrigera större hudförändringar som början till rynkor, framträdande porer eller stora ärr. Microneedling fungerar genom att huden punkteras med små nålar, vilket stimulerar kroppens eget bildande av kollagen. Kollagen är ett ämne som finns i bindväv och bidrar till att strama upp huden. Microneedling kräver ett antal behandlingar för att ge resultat, så medarbetarna på Unik skönhet finns alltid tillgängliga för rådgivning.

Vår slutsats

Företag inom skönhet kan ha väldigt olika inriktiningar och att som konsument hitta rätt är inte alltid det lättaste. Att salonger och kliniker har hemsidor gör att det blir enklare att hitta dem. Där kan företagen använda sökord som “hårborttagning med laser”, “tandblekning” eller “microneedling” för att synas på dem. Har du sökord som du vill synas på så kontakta oss! 

Du kanske också gillar

lägger klinkergolv
Bred kompetens i golvbranschen

Att jobba med golv kräver en stor kompetens. Det finns så mycket olika typer av golv, som alla kräver sina olika tekniker och underhåll. Även omständigheterna sätter gränser. Det gäller att veta vilken typ av golv som klarar kraven rummet och användningsområdet ställer.

SSL
Vad är SSL och varför behövs det?

Du kanske har funderat på varför det finns ett litet hänglås i webbadressfältet. Den visar om sidan är säker att besöka. Men hur kan man garantera att den är säker och vad är det man behöver skyddas ifrån? Läs vidare för att få reda på varför en hemsida behöver ett SSL certifikat.

trädfällning
Vad gör en aborist?

Om du undrat vad en aborist är så kommer vi här med svaret! I detta blogginlägg går vi igenom vad de gör, hur man blir en och med hjälp av våra fantastiska kunder ger exempel på när en aborist kan behövas!

Missa inget inlägg!

Prenumerera på vår blogg och få alla inlägg skickade direkt till din inkorg. Missa inga nyheter och inlägg från oss.

Nästan klar!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt!