fbpx

Elbranschen blir nyckeln till ett klimatneutralt samhälle

solceller
Redan nu görs många olika åtgärder för att minska användningen av fossil energi. Om transporter, industri och samhället i stort ska ställas om till fossilfria alternativ är alla överens om att elanvändningen måste öka. Grön el kan bli den motor som ser till att Sverige lyckas bli klimatneutralt. I så fall kommer det krävas väldigt många elinstallationer.

Solcellsinstallationer och smarta hem

Alla måste bidra till omställningen och som fastighetsägare är det få saker som slår solceller. Elektroline har erfarna och certifierade elektriker som står redo att hjälpa både privatpersoner och företag. De använder sig av SolarEdge som är en effektiv och prisvärd lösning. Givetvis hanterar de även andra typer av elinstallationer. Något som är på stark frammarsch är smarta system för att till exempel övervaka innetemperatur eller elanvändning. Att bli mer klimatsmart handlar mycket om att effektivisera och minska svinnet av energi.

Laddboxar till elbilar

Som miljökämpe är det en självklarhet att satsa på elbil. I så fall behöver du en laddbox. EL13R är specialiserade på elinstallationer till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Förutom installationer gör de även reparationer och service. Laddboxar passar utmärkt till både privata bostäder eller till en BRF. Det är också bra att veta att Skatteverket har särskilda regler för grön teknik. Du kan få uppemot 50 % avdrag på material- och arbetskostnad. EL13R klarar av att installera både grundläggande och mer avancerade laddboxar, så tveka inte om du vill vara redo för en grön framtid.

El-bil

Säkerhet och trygghet

El innebär alltid risker. Även om miljö och klimat är viktiga frågor får du aldrig tumma på säkerheten. Därför skadar det inte att göra en ordentlig elbesiktning. Elbetjänten är ett ledande företag inom just elbesiktning. De kan genomföra en noggrann kontroll av ditt nuvarande elsystem, oavsett om du är privatperson eller företagare. Elinstallationer ska alltid vara fackmässigt utförda och skulle en brand uppstå till följd av feldragen el, finns risken att försäkringen inte täcker skadorna. Med andra ord är det bra med en besiktning så att du kan åtgärda eventuella fel och brister.

Vår slutsats

Nu är det viktigare än någonsin att göra miljömedvetna val. Det är en av anledningarna till varför vi uppskattar att jobba med kunder som arbetar mot en mer hållbar framtid. Det kan vara något att trycka på lite extra i sin markandsföring och varumärkesmedvetenhet. Så att rätt val blir enklare för kunden. Vill du har hjälp med att synas?  Kontakta oss idag så hittar vi den bästa möjliga lösningen för ditt företag.

Du kanske också gillar

analytics
Google Analytics

Med verktyget Google Analytics är det möjligt att inte bara se statistik från sin hemsida, utan även läsa av om dina besökare tycker att sidan är intressant, attraktiv eller om de inte stannar. Om de inte stannar så kan Google Analytics hjälpa till med att förstå varför.

algoritm
Hur Googles algoritmer fungerar

För att lyckas med SEO (Sökmotoroptimering) handlar det mycket om att utforma sin webbsida på ett sätt som tilltalar Googles algoritmer. Vad menas egentligen med det och hur fungerar allt i praktiken? Här kommer en grundläggande introduktion.

Affärsmän
Allt du behöver veta om Facebook Business Manager

Vi går igenom verktyget Facebook Business Manager. Här får du reda på vad ditt företag kan göra med hjälp av Business Manager och varför det är bra att ha som företag. Vad är det som behövs för att komma igång? En Facebook-sida!

Missa inget inlägg!

Prenumerera på vår blogg och få alla inlägg skickade direkt till din inkorg. Missa inga nyheter och inlägg från oss.

Nästan klar!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt!