fbpx

Bred kompetens i golvbranschen

lägger klinkergolv
Att jobba med golv kräver en stor kompetens. Det finns så mycket olika typer av golv, som alla kräver sina olika tekniker och underhåll. Även omständigheterna sätter gränser. Det gäller att veta vilken typ av golv som klarar kraven rummet och användningsområdet ställer.

En golvläggare arbetar med att lägga olika sorters golv och mattor. Golven kan vara gjorda av ett antal olika material såsom trä, plast, linoleum, klinkers eller kork och varje golv kräver särskilda arbetsmetoder. Vissa golvläggare väljer att specialisera sig på en viss typ av golv, som parkettgolv eller våtrumsgolv, som finns i badrum. En golvläggare måste även vara serviceinriktad eftersom arbetet sker i någon annans hem. En golvläggare går ofta bygg och anläggning med inriktning husbygge på gymnasiet. Därefter följer en 2,5-årsperiod som lärling innan man kan tituleras färdig golvläggare.

Stockholms Golv och Måleri AB

Stockholms Golv och Måleri AB är baserade i Täby och har över 17 års erfarenhet av golvbranschen. De tar sig an uppdrag både från privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Stockholms Golv och Måleri AB är kunniga inom både golvläggning och golvslipning och kan de flesta golv. De är särskilt specialiserade på chevron, som är ett mönster som läggs av trägolv. Chevron i Täby kan passa var som helst i huset, från sovrum till hall. Stockholms Golv och Måleri AB arbetar dessutom alltid med naturliga trägolv till chevron i Täby. Naturliga trägolv är både hållbara och bra för miljön, eftersom trägolv bara blir vackrare med åren och behöver därför inte bytas ut särskilt ofta.

Hisingens Golv

Hisingens Golv i Kungälv har varit verksamma sedan 1983 och har mångårig erfarenhet av golvläggning och golvslipning. De erbjuder golvläggning av parkettgolv, trägolv och olika sorters golvunderhåll såsom oljning och såpning av trägolv och bygger även trappor. Trägolv behöver slipas för att de ska hålla sig vackra längre och Hisingens Golv i Kungälv är specialiserade på slipning av alla sorters trägolv. För att en golvslipning ska kunna utföras måste först golvets tjocklek och slitage kontrolleras, vissa golv kan slipas många gånger medan andra bara kan slipas en gång. Hisingens Golv kontrollerar golvet för att kunna hitta en lösning som passar kundens unika golv och behov.

parkett

Samis Golv och Kakelservice AB

Samis Golv och Kakelservice finns i Valbo i Gävle Kommun. Samis Golv och Kakelservice är specialiserade på badrumsrenovering, plattsättning och golvläggning av badrum i Valbo. Ett badrumsgolv kan vara gjort av många olika material, från sten, som granit och marmor, till kork eller trägolv, eller varför inte klassikern klinkers eller en våtrumsmatta av vinyl eller linoleum. Möjligheterna är många, men det viktigaste att tänka på gällande badrumsgolv är ifall golvet är halkfritt, ifall det håller värmen och att det tål den fukt som finns i ett badrum. Samis Golv och Kakelservice AB är experter på badrumsgolv så tveka inte att kontakta dem för golvläggning i Valbo.

Vår slutsats

Vi har haft turen att få jobba med mycket firmor som specialiserat sig på tjänster inom golv. Vi har bland annat hjälpt dem synas på sökmotorer. När någon söker i exempelvis Google på orden “Chevron i Täby” eller “Golvslipning i Kungälv” ser vi till att de kunder som har de sökorden kommer så högt upp i träfflistan som möjligt. Är detta något du själv funderar på så  finns vi här.

Du kanske också gillar

analytics
Google Analytics

Med verktyget Google Analytics är det möjligt att inte bara se statistik från sin hemsida, utan även läsa av om dina besökare tycker att sidan är intressant, attraktiv eller om de inte stannar. Om de inte stannar så kan Google Analytics hjälpa till med att förstå varför.

algoritm
Hur Googles algoritmer fungerar

För att lyckas med SEO (Sökmotoroptimering) handlar det mycket om att utforma sin webbsida på ett sätt som tilltalar Googles algoritmer. Vad menas egentligen med det och hur fungerar allt i praktiken? Här kommer en grundläggande introduktion.

Affärsmän
Allt du behöver veta om Facebook Business Manager

Vi går igenom verktyget Facebook Business Manager. Här får du reda på vad ditt företag kan göra med hjälp av Business Manager och varför det är bra att ha som företag. Vad är det som behövs för att komma igång? En Facebook-sida!

Missa inget inlägg!

Prenumerera på vår blogg och få alla inlägg skickade direkt till din inkorg. Missa inga nyheter och inlägg från oss.

Nästan klar!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt!