fbpx

Vår företagsblogg

Om företaget, marknadsföring
Konvertas blogg
algoritm

Hur Googles algoritmer fungerar

För att lyckas med SEO (Sökmotoroptimering) handlar det mycket om att utforma sin webbsida på ett sätt som tilltalar Googles algoritmer. Vad menas egentligen med det och hur fungerar allt i praktiken? Här kommer en grundläggande introduktion.

Läs inlägget
rengöra handtag

Boka städning för hemmet och arbetet

För att trivas i hemmet och på jobbet är det viktigt att det är rent och fräscht, men att städa kan vara svårt att hinna med. Då är det bra att städfirmor finns. De har rätt kunskaper och erfarenheter för att kunna utföra ett städuppdrag som är specialanpassat efter kundens behov. Allt fler har börjat anlita städhjälp för hemmet och arbetsplatsen och det kan man till viss del tacka rutavdraget för. Genom att anlita städhjälp får man mer kvalitetstid över till det som är viktigare och på så vis kan man få en bättre tillvaro hemma och på jobbet.

Läs inlägget
solceller

Elbranschen blir nyckeln till ett klimatneutralt samhälle

Redan nu görs många olika åtgärder för att minska användningen av fossil energi. Om transporter, industri och samhället i stort ska ställas om till fossilfria alternativ är alla överens om att elanvändningen måste öka. Grön el kan bli den motor som ser till att Sverige lyckas bli klimatneutralt. I så fall kommer det krävas väldigt många elinstallationer.

Läs inlägget
lägger klinkergolv

Bred kompetens i golvbranschen

Att jobba med golv kräver en stor kompetens. Det finns så mycket olika typer av golv, som alla kräver sina olika tekniker och underhåll. Även omständigheterna sätter gränser. Det gäller att veta vilken typ av golv som klarar kraven rummet och användningsområdet ställer.

Läs inlägget
SSL

Vad är SSL och varför behövs det?

Du kanske har funderat på varför det finns ett litet hänglås i webbadressfältet. Den visar om sidan är säker att besöka. Men hur kan man garantera att den är säker och vad är det man behöver skyddas ifrån? Läs vidare för att få reda på varför en hemsida behöver ett SSL certifikat.

Läs inlägget
trädfällning

Vad gör en aborist?

Om du undrat vad en aborist är så kommer vi här med svaret! I detta blogginlägg går vi igenom vad de gör, hur man blir en och med hjälp av våra fantastiska kunder ger exempel på när en aborist kan behövas!

Läs inlägget
Fin tjej

En titt in i skönhetsbranschen

Skönhet är ett väldigt brett begrepp som kan innefatta många olika tjänster och produkter. Den växer hela tiden med nya trender och tekniker. Våra kunder erbjuder allt ifrån plasmapen behandlingar till 3D ögonbryn och Hifu behandlingar. För att bara nämna några. Lär mer om våra kunder här!

Läs inlägget
såg

Hög puls i byggbranschen

Medier har rapporterat om att allt fler väljer att renovera och göra om hemma under den rådande pandemin. Med andra ord har enskilda byggaktörer fullt upp att serva kunder som önskar få sin bostad renoverad. Konkurrensen inom byggbranschen är dock stenhård och för att sticka ut bland mängden aktörer gäller det att vara aktiv på flera plan.

Läs inlägget
Nenad på Konverta

Vi kontaktar dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Nästan klar!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Nu går vi på semester!

Kära besökare, just nu är vår personal och vilar upp sig inför den kommande säsongen. Vi är fullt bemannade som vanligt igen den 28e Juli. Till dess kan ni enklast höra av er till oss via vår mail.

Vi på Konverta önskar er en fortsatt härlig semester!