RÖRLIGT ÄR ROLIGT

Animerade filmer

VISUAL CONTENT

Animerade företagsvideos

Vill du vara stjärna i din egna film? Eller ja, en animerad version av dig. Vi på Konverta animerar filmer som representerar ditt företags tjänster. En kort animerad video om vad dina tjänster är, väcker ett intresse hos dina besökare. Det ger även ett familjärt och roligt intryck. En animerad film skapar användarvänlighet för dina besökare. Då de kan lyssna och se informationen, istället för läsa igenom texten. Vilket är perfekt att implementera på din startsida. Våra animerade videos har som syfte att vara informerande och pedagogiska gentemot användaren. 

Personifiera ditt företag

En traditionell reklamfilm har ofta ett syfte, att sälja en tjänst, produkt eller få fram ett budskap. En animerad film har en mer informerande genre. Den syftar till en mer berättande underton och informerar de besökare som vill veta mer om dina tjänster på djupet. Beroende på vilken verksamhet du har, kan vi skräddarsy din animerade video efter vad du vill förmedla. Hur går en bilbesiktning till? Kan man måla om ett plåttak? Hur jobbar ni med miljötänk? Vi på Konverta vill förmedla mer än bara en känsla, vi vill att de ska få ett genuint intryck om ditt företag och dina tjänster – då har vi lyckats med vårt jobb.

COLORS AND SHAPES

Korta men starka budskap

Vi går tillsammans igenom vad du vill få fram för budskap med din animerade video. Vi erbjuder 45 sekunders videos, vilket ger dig tillräckligt med tid att kombinera en tydlig introduktion av dina tjänster, med andra delar såsom kontaktinformationen till er webbsida eller sociala medier. Allt beror på vad du vill förmedla med din animerade video. Vill du ha en skräddarsydd video där vi anpassar längden efter dina behov, kan vi utan problem ordna det. Kontakta oss för mer information om animations videos och dess funktioner.