KUNDPORTALEN

Agency Analytics

KUNDPORTALEN

Är du populär på Google?

Att arbeta med Googles tjänster kan ibland vara svårt. Begrepp som man sedan tidigare inte känner igen och siffror man inte beror sig på. Därför vill vi på Konverta göra det enkelt för våra kunder. Hos oss skräddarsyr vi en kundportal efter just din hemsida och behov. Vår kundportal som vi kallar Agency Analytics arbetar med data från Googles olika mätverktyg. Vi integrerar både Google’s eget analysverktyg, Google Analytics och Google Search Console. 

FÖLJ DINA RESULTAT

Hur fungerar Agency Analytics?

Som kund hos oss får ni alltid med en kundportal vid köp av en SEO optimerad tjänst. I vår kundportal kan ni exempelvis se; vilka placeringar era sökord snittar på, i vilka geografiska delar av landet ni är mest eftertraktade, hur många klick er hemsida fått, vilken enhet kunden har använt och mycket mer.

Detta kundsystem är tillgängligt för er som kunder, under alla dygnets timmar och inloggningsuppgifter ges ut i samband med lansering av er tjänst. 

Agency Analytics är ett mätverktyg som integrerats med Google Analytics samt Google Search Console. Genom denna integration uppdateras era resultat ständigt på panelen, med den information som stämmer överens med Googles genomsnittliga sökresultat. Syftet med denna tjänst är att man över tid ska kunna se en successivt bättre ranking på Googles sökmotor. Med Agency kan ni som kunder även se vilka sökord som visas mest effektiva för ert företag.

FÖLJ DINA RESULTAT

Arbeta med konverterings-optimering (CRO)

Konverteringsgraden på er hemsida är densamma som hur många önskade åtgärder kunden genomfört. Dessa konverteringar kan vara allt ifrån ett genomfört köp i er e-handel, ett ifyllt kontaktformulär, samtal och mycket mer. Att arbeta med konverteringsoptimering (CRO) innebär alltså att man vill öka andelen besökare som genomför den handlingen ni har som mål. Denna typ av arbetsmetod är ofta mycket effektivt än om man jämför med att endast driva trafik till hemsidan. Med hjälp av vår kundportal hjälper vi er att spåra de konverteringar som går via våra tjänster.